Gör din varma choklad ännu hetare vintertid! Dels brukar jag använda mer kakao då än vanligt för att den skall bli rikare, dels brukar jag blanda i lite kryddor för att få fram chokladsmaken på ett härligt sätt. Här kan du faktiskt kika i kryddhyllan och se vad du hittar. Jag gjorde en härlig, exotisk variant med:
- Kanel
- Kardemumma
- Vaniljpulver (inte vaniljsocker, fast det funkar nog också. Vaniljpulver har jag köpt i en pytteburk på ICA)
- Chilipulver
Och så bara... Ja, ni vet. Koka upp snabbt, snabbt, blanda utav bara den och drop it while it's hot! Kom på en spännande tanke: Ingefära i varm choklad? Varför inte?
Varma Vinterhälsningar
Eder Caroline
3 kommentarer:
Inget dumt recept, tackar jag för. Fin blogg i övrigt!
Bakrecept
Åh, det var så lite =)
Mycket glad att du gillar bloggen! Mer recept utlovas.
Kärlek
Caroline
Tack för ett bra recept!
Skicka en kommentar